Toepassingen van Big Data in de Industrie

Home »  Big Data Congres »  Toepassingen van Big Data in de Industrie

On oktober 1, 2019, Posted by , In Big Data Congres, With Reacties uitgeschakeld voor Toepassingen van Big Data in de Industrie

Praktijkgericht en interactief congres op donderdag 12 december 2019, 12:30 – 18:00

The House of Technology organiseert op donderdag 12 december op de High Tech Campus in Eindhoven een praktijkgericht, interactief congres over de concrete mogelijkheden van big data. Sprekers uit de industrie delen openhartig hun ervaringen. Deelnemers krijgen zo een goed beeld van de toepassingsmogelijkheden van big data in de industrie en wat het voor hun bedrijf kan betekenen. De presentaties komen van bedrijven als Vencomatic, Lely (producent van melkrobots) en Aebi Schmidt (bouwer van zoutstrooiers).
‘Big Data’ is hot. Facebook en Google bijvoorbeeld gebruiken de enorme hoeveelheid gegevens die ze verzamelen om gebruikers gericht informatie en advertenties aan te bieden. Hun businessmodel drijft op Big Data. Bij de meeste industriële bedrijven is het nog niet zover. Zij horen over ‘voorspellend onderhoud’ of ‘meerwaarde toevoegen voor klanten’, maar hebben vaak nog geen idee hoe ze big data zinvol kunnen gebruiken. Reden voor The House of Technology om een praktijkgericht congres te organiseren over dit actuele onderwerp.

Aanmelden voor dit congres kan door een email te sturen aan Anita Stegwee, events@thehouseoftechnology.nl, en vermeld daarbij naam, bedrijf en facturatie gegevens. U ontvangt dan een factuur per email. Nadat de factuur is voldaan, is uw inschrijving definitief.

Kosten voor deelnamen bedragen 85 euro. Bij verhindering kunt u zich laten vervangen door een collega.

Bekijk het hele programma