Ons netwerk

Home »  Ons netwerk

Netwerk van en voor technisch experts

Sinds 2007 brengt The House of Technology knelpunten in kennis bij technologiebedrijven in kaart. Om deze knelpunten op te lossen, bieden wij toegang tot een netwerk technische experts. Individueel zijn ze specialist in wat ze doen, samen geven ze antwoord op (complexe) technologievraagstukken. Onze deelnemers zijn 2/3 zelfstandigen en 1/3 specialistische ingenieursbureaus. Deelnemers binnen The House of Technology onderscheiden zich door hun ruime ervaring en specifieke kennis. Bekijk onder de expertise aanwezig in het netwerk.

The House of Technology zet zich actief in voor haar deelnemers en bedrijven in de industrie. Als technologiemakelaar koppelen wij vraag naar en aanbod van technische expertise. Ons netwerk staat altijd open voor aanvullende kennis. Bij interesse neemt u gerust contact met ons op.

5. CTO club Oost
The House of Technology ondersteunt daarnaast verschillende initiatieven om de toepassing van techniek te stimuleren en de industrie samen te brengen. Zo organiseren wij technische bijeenkomsten, waar een technische project wordt uitgediept. Halfjaarlijks is er een symposium waar actuele thema’s uit de techniek en industrie aan bod komen.

Hier vindt u een overzicht van de geplande bijeenkomsten. Maar we willen ook kennis delen en techniekonderwijs stimuleren. Zo is The House of Technology bijvoorbeeld initiatiefnemer van de CTO-club.