Technology Update Sessie over Data, met 2 onderwerpen: Toepassingen van Deep Learning & Machine-data: op weg naar de connected factory

Datum:
2020-12-08
Aanvangstijd:
15:30 uur
Eindtijd:
17:00 uur
Gastbedrijf:
The House of Technology
Adres:
Dit was een online-bijeenkomst.
Onderwerp:

Als vervolg op het congres van vorig jaar (Toepassingen van Big Data) hebben we in de huidige omstandigheden een online versie gehad van een algemene bijeenkomst.

2 sprekers zijn dieper ingaan op de mogelijkheden van data: Albert van Breemen (VBTI) en Maarten Reekmans (Reniver).

Albert van Breemen - Tijdens deze bijeenkomst heeft Albert laten zien aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de agri en logistiek hoe je Deep Learning technieken binnen de industrie kunt inzetten. Daarnaast vertelde hij ook over de ontwikkeling van een eigen product: RapidVision, waarmee je als eindgebruiker kunt profiteren van AI en Deep Learning zonder dat je hierover diepe kennis hoeft te hebben.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Download de presentatie van Albert van Breemen

Maarten Reekmans - Een belangrijke driver voor productiebedrijven is de optimalisatie van hun productieprocessen. Het digitaal verbinden van machines en productielijnen helpt hen hierbij om de productie te kunnen monitoren en aansturen, en gebruik te maken van AI en predictive analytics.

In deze webinar is Maarten in gegaan op het aspect van standaardisatie van productiedata en het connecteren van “donkere machines” die voorheen geen enkele digitale informatie afgaven.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken.

Download de presentatie van Maarten Reekmans