Richten

Home »  Diensten »  Richten

Focus vinden, keuzes maken

The House of Technology helpt bedrijven met het vinden van focus voor het inzetten van hun capaciteit. Onze technische experts bieden daarvoor een aantal mogelijkheden:

  1. Project Portfolio Scan: Deze tool helpt bedrijven vroeg te beginnen met het oriënteren op projecten die relevant zijn voor de toekomst en voorkomt dat door tijdsdruk alleen bekende technologiepaden worden overwogen.
  2. Innovatie Scan: Tool om het innovatieproces binnen een organisatie in kaart te brengen, de verschillende mogelijkheden en prioriteiten van disciplines beter op elkaar af te stemmen en knelpunten te detecteren.
  3. Supply Chain Improvement: Tools om inzicht te krijgen in het verkoop- en engineerings- en productieproces, o.a. in relatie tot onderwerpen als Value Driver Matrix, modulariteit, Configur to Order, productarchitectuur en supply chain performance.
  4. Technology Mapping: Tool om op ‘no cure no pay’ basis, samen met het ontwikkelingsteam en engineering, inzicht te krijgen in de mogelijke technologierichtingen. Zonder resultaat kost het alleen tijd. Lees meer …

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Diensten-Focus