Congres Big Data

Home »  Congres Big Data

Praktijkgericht en interactief congres op donderdag 12 december 2019

Toepassingen van Big Data in de Industrie

The House of Technology organiseert op donderdag 12 december in Eindhoven een praktijkgericht, interactief congres over de concrete mogelijkheden van big data. Sprekers uit de industrie delen openhartig hun ervaringen. Deelnemers krijgen zo een goed beeld van de toepassingsmogelijkheden van big data in de industrie en wat het voor hun bedrijf kan betekenen. De presentaties komen van bedrijven als Philips Healthcare, Lely (producent van melkrobots) en Aebi Schmidt (bouwer van zoutstrooiers).

‘Big data’ is hot. Facebook en Google bijvoorbeeld gebruiken de enorme hoeveelheid gegevens die ze verzamelen om gebruikers gericht informatie en advertenties aan te bieden. Hun businessmodel drijft op big data. Bij de meeste industriële bedrijven is het nog niet zover. Zij horen over ‘voorspellend onderhoud’ of ‘meerwaarde toevoegen voor klanten’, maar hebben vaak nog geen idee hoe ze big data zinvol kunnen gebruiken. Reden voor The House of Technology om een praktijkgericht congres te organiseren over dit actuele onderwerp.

“Toepassingen van Big Data 2019” is bedoeld voor directeuren en technisch managers van kleine en middelgrote machine- en apparatenbouwers en andere industriële bedrijven. Het laat de toepassingsmogelijkheden zien van big data in de industrie en helpt u bij het bepalen wat big data voor uw bedrijf kan opleveren.

Het programma telt tien presentaties, die in parallelsessies meerdere keren worden gegeven aan kleine groepen voor maximale interactie tussen spreker en deelnemers. Centraal staat telkens de motivatie om een ‘big data project’ te starten en de strategie die daarbij is gevolgd. Sprekers zullen openhartig vertellen over de impact van het project op hun organisatie, de obstakels die ze tegenkwamen en hoe ze die opgelost hebben. Natuurlijk delen ze ook hun successen: de verbetering van de toegevoegde waarde die ze voor klanten hebben gerealiseerd en de opbrengsten voor het eigen bedrijf, zoals hogere omzet, lagere kosten en concurrentievoordeel.

Diverse industriële producenten hebben hun medewerking al toegezegd, waaronder Tennant (veegmachines), Kaak (broodbaksystemen), Philips Healthcare (medische apparatuur), Lely (melkveehouderijsystemen) en Aebi Schmidt (zoutstrooiers).

Het congres vindt plaats op donderdag 12 december 2019, van 13.00 tot 18.00 uur op de High Tech Campus Eindhoven. Inschrijving is online mogelijk, de toegang bedraagt €85*. Organisator is The House of Technology, technologiepartner voor de industrie. Wij koppelen technische experts aan bedrijven en organiseren tevens kennisuitwisseling voor technische managers en productmanagers.

Aanmelden

Meldt u aan door een email met daarin uw naam, firmanaam, en factuuradres te sturen naar events@thehouseoftechnology.nl. Vermeld, indien het een factuuradres buiten Nederland betreft, alstublieft ook het btw-nummer.

Early Bird Aktie:
Tot uiterlijk 30 september is er een beperkt aantal plaatsen met korting beschikbaar. U betaalt dan 65,-* i.p.v. 85,-* Euro.

*) Prijzen zijn exclusief 21% BTW