CTO-club

Home »  CTO-club

Kennisplatform voor technisch eindverantwoordelijken

Het werk van de CTO als technisch eindverantwoordelijke kent steeds meer uitdagingen. Producten worden complexer. Ontwikkelingscycli worden steeds korter. De moderne CTO moet van alle markten thuis zijn. Er is geen tijd voor cursussen om zich op alle gebieden bij te laten spijkeren. Een cursus voor CTO bestaat ook niet. Dat leer je uit de praktijk. De CTO-club is het kennisplatform voor technisch eindverantwoordelijken actief in de industrie. 
Logo CTOclub

Binnen dit platform kunnen gelijkgestemden actief van gedachten wisselen over werkwijzen, resources, samenwerking met partners, tools en technologieën. Kortom ervaringen delen over uitdagingen en vragen waar een CTO of R&D manager tegenaan loopt. Een waardevol netwerk, bedoeld om te helpen zakelijke doelen te verwezenlijken en organisaties te versterken.

cto bijeenkomst

Activiteiten van de CTO-club: 

  • 6 ontbijtsessies van ca. 2 uur
  • Praktische tools en ervaringen van collega technici
  • Terugkoppeling van de resultaten
  • Spin-off sessies voor verdieping (naar behoefte)

Jaarlijkse investering in tijd is circa 25 uur. Van leden wordt een actieve deelname verwacht door zelf onderwerpen aan te dragen. Laat anderen een kijkje nemen in de keuken en leer van collega-technici. Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse voor deelname.

De CTO-club is een initiatief van The House of Technology. Doel van de CTO-club is het bij elkaar brengen van technisch eindverantwoordelijken van (kleine en middelgrote) OEM-ers. Daarnaast legt het netwerk een actieve koppeling met kennisinstellingen. In de regio Zuid is Jos Gunsing van Avans Hogeschool actief betrokken als voorzitter.