Congres Big Data

Home »  Congres Big Data

Toepassingen van Big Data in de industrie

Georganiseerd door The House of Technology op 12 december 2019.

 

Achtergrond
Big Data heeft vooral in de B2C-wereld opmerkelijke toepassingen laten zien. Van industriële toepassingen zien we veel minder voorbeelden. Veel CTO’s van industriële bedrijven vragen zich daarom af wat Big Data hun zou kunnen betekenen.

Met dit congres wil The House of Technology een bijdrage leveren om het antwoord op deze vraag te vinden. Hiervoor zijn 10 sprekers uit de industrie bereid gevonden om toepassingen van Big Data uit hun bedrijf te presenteren.

Doelstelling
Met dit congres willen we de bezoeker een overzicht geven van de toepassingsmogelijkheden van Big Data in de industrie zodat de deelnemers kunnen bepalen wat Big Data in hun situatie op zou kunnen leveren.

De presentaties gaan in hoofdzaak over de motivatie om een Big Data project te starten, de strategie die daarbij gevolgd is, de impact die dit project op de organisatie heeft gehad, de toegevoegde waarde voor de klanten en de eindresultaten (inkomsten, lagere kosten, concurrentie voordeel, ..) voor het bedrijf. Hierbij mogen tools en technieken aan de orde komen maar dit is niet het primaire doel van het congres.

De meeste bijdragen op dit congres worden in kleinere parallel sessies gehouden voor maximale interactie.